Skip Navigation LinksHome»Actua»5 jaar Sonus Festival: win een duo-combiticket

 5 jaar Sonus Festival: win een duo-combiticket

​​De tijd vliegt! Ondertussen zijn we al aanbeland aan een mijlpaal voor Sonus Festival. Zij vieren deze zomer hun 5de editie met zon, zee, strand en vooral heerlijke techno. Wat je nog kan verwachten: stages in de buitenlucht, internationale spelers uit de house en techno scenes én vette bootfeestjes, en dat 5 dagen en 5 nachten lang. Pak die koffers maar in, want wij gaan naar Balkan toe.
​ ​
​​

Eerder dit jaar kondigde het festival al namen als Richie Hawtin, Ricardo Villalobos en Tale Of Us aan. Nu voegt Sonus met vreugd nog enkele zwaargewichten als Maceo Plex, Solomun, Sven Väth, tINI, Rhadoo, Len Faki, Adriatique en meer toe. De line-up van 2017 verenigt de grootste lijst van acts van over de hele wereld, naast legendes in het locale Kroatische circuit, wat van het evenement de niet-te-missen house en techno party van de zomer maakt.

Als je deel wil uitmaken van het Sonus festijn, koop dan nu snel je ticket aan €179, want de Early Bird en eerste wave tickets zijn al uitverkocht. Of neem deel aan onze wedstrijd en maak kans op een duo-combiticket!


20 - 24 augustus 2017

Pag Island, Kroatië

Early Birds + WAVE 1: SOLD OUT

Tickets nu vanaf €179: www.sonus-festival.com/tickets​


Tekst: Peter Seijnhaeve

​​​​​​​​​
​​​​​​