Skip Navigation LinksHome»Santee»Spijs & stuff

 Spijs & Stuff


Top 10 gezond fruit

Volgens de Wereldgezondheidsorganisaties moet je per dag minstens 400 gram fruit (en groenten) eten. Dat zijn drie appels of vier bananen of vijf kiwi’s of… Iedereen weet natuurlijk dat fruit gezond is, maar is een banaan gezonder dan een aardbei?

Gezonde festivalkost volgens Kobe Desramaults

Van honger zal je niet omkomen op een festival, maar al die festivalsnacks zijn moeilijk gezond te noemen. Nochtans is het niet zo moeilijk om snel een lekkere maaltijd klaar te maken op de camping. Sterrenchef Kobe Desramaults maakt voor ons ‘beer can chicken’: een kip met een blikje bier in haar kont. Smakelijk!

44 procent jongeren verslaafd aan sigaret

jongeren verslaafd sigaret roken

Volgens sommigen lekker en sociaal, volgens anderen stinkend en ongezond. Feit blijft dat er nog steeds heel veel jongeren roken, 44 procent meerbepaald. Maar wat vinden jullie nu zelf eigenlijk van roken?

Maakt chocolade geil?

Van chocolade wordt vaak gezegd dat het een afrodisiacum is. Wie chocolade eet, zou zin krijgen in seks en misschien zelfs beter presteren in bed. Fabeltje of harde waarheid? 

Help ik ben te dik! Test je calorieverbruik

dag door! Benieuwd naar je persoonlijke calorieverbruik? Met deze caloriemeter bereken je nu in een wip hoeveel je verbruikt tijdens een bepaalde bewegingsactiviteit.

Meer...